Homevast Magazine - Winter 2024

Homevast Magazine - Winter 2024

9 januari 2024

TERUGBLIKKEN, REFLECTEREN EN VOORUITKIJKEN

Het nieuwe jaar is officieel uit de steigers. Dat betekent dat er traditiegetrouw van alles op de planning staat. Voor we onze goede voornemens op tafel gooien, blikken we graag nog een laatste keer kort terug op 2023.
Vorig jaar is er heel wat gerealiseerd. Een van de mooiste verwezenlijkingen is wellicht de heropleving van de Stationsbuurt. Met de verhuis van Villa Belvedere en Dynamics Center naar zaal Olympia, naast nieuwbouwprojecten als ‘Oscar en De Conscience’, wordt de locatie steeds attractiever om te wonen en leven. Ook de realisatie van ‘Het Perron’, zal de buurt nog een extra kwaliteitsboost geven. Ook milieubewust ondernemen staat nog altijd hoog op onze agenda. Midden december zijn de eerste bomen geplant in het kader van het agroforestry-project langs de fietsostrade F4, in samenwerking met hoevewinkel Pomona Puur Natuur. Over deze belangrijke stap richting herstellende landbouw in Beveren kom je meer te weten op pagina 8.
Fast forward dan naar 2024, want uiteraard kijken we het liefst vooruit. In woonproject ‘Pinnacle House’ staat de oplevering van de laatste appartementen hoog op de agenda. Daar pakken de eerste bewoners inmiddels de valiezen uit. Interesse in één van de laatste quasi instapklare appartementen? Contacteer ons zeker als je eens een kijkje wil gaan nemen.
Goed nieuws trouwens voor geïnteresseerden: de verlaagde 6% btw-regeling voor afbraak en heropbouw is verlengd, wat betekent dat je nog steeds geniet van een stevige korting, al zijn er wel enkele nieuwe voorwaarden. Je leest er alles over op pagina 7.
Veel leesplezier en hopelijk tot binnenkort!
Amandine, Andreas, Mathieu, Sofie, Lize en Jana

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden